Blog

Akupunktur

5000 YILLIK GELENEKSEL TEDAVİ YÖNTEMİ
Akupunktur, Vücutta belli noktalara uygulanan çok ince iğneler ile tüm vücut enerjisini düzenlemek ve vücudun kendini iyileştirme gücünü kullanması temelinde çalışır.

TEDAVİ ETTİĞİ HASTALIKLAR

Dünya Sağlık Örgütü ; Obesite ( Aşırı Kilolu Olmak), Bağımlılık , Ciddi baş ağrıları ( Migren benzeri) , Fıtıklar, (Boyun , Bel Fıtıkları gibi), Psikolojik Hastalıklar, Depresyon, Gerginlik, Stres yönetimi , Konsantrasyon Geliştirme, Cilt Hastalıkları, Tüm Alerjik Hastalıklarda ve yaklaşık 150 hastalıkta daha Akupunktur tedavisini önermektedir.
Akupunktur Polikliniğimizde Dünya Sağlık Örgütünün önerdiği tüm hastalıklar tedavi edilmektedir.
Akupunktur polikliniğimizde İnfertilite (Kısırlık) nedeniyle tedavi gören ve Tüp Bebek yöntemiyle bebek sahibi olmak isteyen hastalarımıza da destek olunmaktadır. Yapılan bilimsel çalışmalar “Tüp Bebek” yöntemi ile beraber yürütülen Akupunktur Tedavisinin başarı oranlarını arttırdığını yazmaktadırlar.
Akupunkturun, ülkemizde en çok bilinen tedavisi ; Aşırı Kilo Tedavisidir. Bu konuda da çok başarılı sonuçlar alan polikliniğimizde, başvuran hastaların sağlıklı bedenlere kavuşması, ve ömür boyu kilolarını ve beden sağlıklarını muhafaza etmeleri için çaba sarf etmekteyiz.
Akupunktur tedavisinde, Hiçbir İlaç, Hiçbir Kimyasal madde kullanılmadığı için Hiçbir yan etki göstermediğinden dolayı tüm dünyada giderek daha çok tercih edilen bir tamamlayıcı tedavi metodu olmaktadır.
Akupunkturun başarıları bununla da sınırlı kalmamıştır . Estetik tedavilerde de çok başarılı sonuçlar alınmaktadır.
MEİ-ZEN Tekniği ile uygulanan Yüz- Boyun – Dekolte Akupunkturu ile 10 seansta cildimizi 10 yaş gençleştirmemiz mümkün olmaktadır.


Sağlıklı Bedenler, Sağlıklı ruhlar ile beraber sağlıklı ve Denge içinde bir ömür diliyoruz

Randevu için :  Uzm. Dr Ahmet Volkan ARPACI   – 0 532 301 59 40

Temmuz 5, 2018 BLOG ,